remy-hair

Remy hair, wat is dat eigenlijk?

Remy hair geeft een natuurlijke en mooie uitstraling en is de beste keus als je voor hairextensions gaat. Het is gemaakt van 100% echt mensenhaar en is van de hoogste kwaliteit. Dit haar word altijd bij donoren in een staart afgeknipt waardoor het haar altijd op dezelfde manier in is geplanteerd. Dit houd in dat alle haren en dus schubben in de zelfde richting liggen.

Doordat de schubben in dezelfde richting liggremy-hairen, voelt het haar zijdeachtiger aan en hierdoor is remy-hair uitstekend bruikbaar voor extensions, weave, pruiken en haarstukjes. Als het haar non-remy hair is en de schubben dus in tegengestelde richting liggen, gaat dit snel klitten en kunnen er knopen ontstaan. Als het ware ben je het haar aan het touperen (haren in tegengestelde richting kammen) Dit haar is meestal op een willekeurige manier verzameld waarbij er niet op de richtingen gelet worden. Dit haar moeten ze dan chemisch behandelen om de schubbenlaag te verwijderen. Hierdoor raak je de glans kwijt en gaat de kwaliteit ongelofelijk omlaag. Het resultaat is een goedkoper product maar de kwaliteit en sterkte zijn niet te vergelijken met remy haar.

Remy haar is in verschillende vormen te verkrijgen. Virgin haar en behandeld haar. Virgin haar is dus onbehandeld haar. Dit houd in dat er geen permanenten, kleuringen of andere chemische behandelingen zijn toegebracht. Behandeld haar heeft meestal kleuringen ondergaan. Het is namelijk erg moeilijk om blond haar te vinden met genoeg lengte. Remy haar betekent dus niet gelijk dat het haar niet behandeld is. Het heeft puur alleen te maken met de schubbenlaag die nog in tact is en de richting waar de haren in liggen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *