Wat is Remy haar?

Remy haar is de hoogste kwaliteit mensenhaar dat vandaag de dag op de markt te verkrijgen is. Bij Remy haar vloeien de schubben op de buitenste laag de zelfde richting op, zoals het van nature ook zou doen. Het grote voordeel van Remy haar is dat het zacht, silky, glad, glanzend is, lang mee gaat en klitvrij blijft. Simpel gezegd, Remy haar is prachtig haar! En wij hebben het aller beste onder het Remy haar gekozen, Dante Couture. De Rolls Royce van haar.

Beschadigd flip-in mijn haar?

We kunnen niet voor alle soorten extensions speken die verkrijgbaar zijn op de markt, maar we kunnen vol zekerheid zeggen dat het flip-in hair van Dante Couture absoluut NIET zullen beschadigen. In feite, er zit zelfs geen ingewikkeld of langdurig proces aan vast, geen lijm, geen tangen, geen clipjes. Het flip-in hair systeem van Dante Couture maakt gebruik van de Miracle Wire, dat gemakkelijk aan te passen is om perfect aan te sluiten op je hoofd, in maar een paar minuten tijd. Nu heb je een goed alternatief dat werkelijk snel en gemakkelijk is, met de zelfde vertrouwde resultaten. Met een flip in hair krijg je een volle, prachtige dos met haar zonder enige zorgen of jouw eigen haar beschadigd.

Kan ik mijn flip-in permanenten?

Wij raden het niet aan om flip-in hair te permanenten, ook geen andere soort hairextension. Van permanenten kan het haar gaan uitdrogen en Dante verpesten. Dante Couture zijn 100% Remy mensenharen, maar omdat de haren niet de zelfde natuurlijke voeding krijgt kunnen de haren niet herstellen na het permanenten.

Hoe lang gaat mijn Dante Couture mee?

Afhankelijk van hoe vaak het haarstuk wordt gedragen en hoe goed het wordt verzorgd, zou het langer dan een jaar moeten meegaan. Omdat dit een product is van Mensen Haar kan er geen garantie worden gegeven over hoe lang de flip-in hair precies mee gaat. Dit is een schatting gebaseerd op de beste kwaliteit verzorging dat kan worden gegeven aan de Dante.

Ik heb nog nooit extensions gedragen, zijn extensions niet duur en kosten ze veel tijd om te onderhouden?

Je kunt heel mooi transformeren naar een volle, silky en stijlvolle uitstraling waar je altijd al van hebt gedroomd. Voor vele andere soorten extensions moet je soms wel tot 5 uur in een stoel zitten en is vaak een grote investering, alleen moet je wel elke 3 maanden terug voor onderhoud, dat ook nog prijzig is. Met Dante’s flip-in hair, ga je naar de kapper om de kleur precies te laten matchen, 5 minuten om perfect op maat te maken en nog een half uurtje zodat de kapper je flip-in hair extensions mooi kan laten overlopen in jouw eigen haar, en je bent klaar! Geen prijzige onderhoudskosten! En je kunt jouw flip-in hair telkens weer opnieuw dragen!

Hoe blijven mijn extensions zitten zonder clipjes of andere bindingen?

Jouw flip-in hair kan perfect op maat worden gemaakt bij de kapper en ligt bovenop je hoofd met de Miracle Wire 3 tot 7 cm achter je haarlijn en de achterkant van de hair extensions glijden naar beneden tot net onder het achterhoofdknobbel. Een flip-in hair op maat voelt comfortabel en zal ervoor zorgen dat de Dante niet beweegt. Nadat je voorzichtig je haar er doorheen hebt gehaald en de gehele flip in hebt verborgen, inclusief de Miracle Wire, zal het gewicht van jouw haren ervoor zorgen dat Dante goed op zijn plek blijft zitten. Je kunt schudden met je hoofd zonder dat de extensions er uit vallen.Is Dante Couture schadelijk voor mijn haar?

Flip-in hair is absoluut niet schadelijk voor je haar. Doordat het met een draadje op je hoofd steunt en niet aan je haar hangt is het absoluut niet schadelijk. Je hebt geen clipjes, warmtetang, weaving of lijm meer nodig met dit product. En juist deze technieken zijn het funest voor je haar.

Wat zijn de prijzen van Dante Couture?

De prijzen zijn afhankelijk van de lengtes en structuur. Er zijn 2 verschillende structuren en 3 verschillende lengtes.

Straight:

  • 30 cm voor €175,97
  • 40 cm voor €219,97
  • 50 cm voor €277,97

Bodywave:

  • 40 cm voor €237,97

Hoe moet ik de Dante Couture wassen?

Verzorging is erg belangrijk bij flip-in hair om de kwaliteit te behouden. De manier hoe je de flip-in verzorgt en met welke producten zijn beide erg belangrijk. Wij hebben een speciale pagina om het onderwerp verzorging te behandelen. Klik op flip-in hair verzorgen en je wordt doorgestuurd naar de juiste pagina.

Waar kan ik de Dante Couture bestellen?

Flip-in hair van Dante Couture kunnen worden besteld op Thrix, onze Hair & Beauty webshop. Naast extensions verkoopt Thrix ook haarverzorgingsproducten voor een langere levensduur van jouw Dante..

Welke kleur past het beste bij mij?

De goede kleur uitzoeken is natuurlijk nooit makkelijk en zeker niet vanuit een computerscherm. Probeer de punten dicht bij je scherm te houden om beter te kunnen vergelijken. Misschien is het handig om er samen met iemand anders naar te kijken. Zo kun jij je haar voor het scherm houden en de ander kan kijken welke het beste past. Kom je er nou echt niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Als je een goede en duidelijke foto van je gezicht en haar meestuurt kunnen wij er samen naar kijken en zo de beste kleur uitkiezen. Als je de flip-in besteld hebt, de kleur is toch niet helemaal goed en de verpakking is nog dicht dan kun je hem altijd terug sturen en een andere kleur uitkiezen.

Kan ik met de Dante Couture slapen?

Dit raden wij niet aan en het is ook nergens voor nodig. Het kwaliteit van het haar gaat een stuk sneller achteruit door al het wrijven en draaien. Het is niet alleen beter voor het haar maar het ligt ook een stuk comfortabeler. Eén van de voordelen van flip-in hair is juist dat je hem in de avond af kan doen.

Kan ik de Dante Couture elke dag dragen?

Ja, je kunt de flip-in zeker elke dag dragen. Omdat het binnen 1 minuut ingezet is kost het je ook niet zoveel tijd in de ochtend. Flip-in hair zorgt er dus voor dat het haar niet beschadigd en het is er ieder moment ingezet en weer uitgehaald. Je bent geen uren bezig met clipjes of andere technieken. Het is zo gebeurd en dus geen probleem om dagelijks gebruikt te worden.

Kan ik met de Dante Couture zwemmen?

Zwemmen raden wij sterk af. Dit is omdat het chloor of zeewater de kwaliteit ernstig aantast en waar door je er dus veel minder lang plezier van hebt. Dit is niet de enige rede, als het haar nat is wordt het een stuk zwaarder. Hierdoor heb je een grotere kans dat het haar van je hoofd afvalt. In het water blijft haar natuurlijk ook drijven, hierdoor kan het haar ook van je hoofd vallen.

Wat is de beste manier om mijn Dante Couture te stijlen?

Als allereerste is het erg belangrijk om het haar te beschermen tegen de hitte van de tang. Breng dus altijd eerst een serum of een andere beschermd product aan. Hang de flip-in hair vervolgens aan de bijgeleverde hanger. Als je het makkelijker vind om hem eerst in te doen kan dat ook prima. Hierdoor heb je wel minder grip en kun je minder kracht zetten. Je kunt de flip-in hair verder hetzelfde behandelen zoals je jouw eigen haar ook behandeld. Zorg dat je niet in de buurt van het draadje komt. Deze is erg gevoelig tegen hitte en smelt. Probeer je flip-in niet te vaak te stijlen met een hete tang. Net zoals je eigen haar is dit niet erg goed en kijk er dus ook altijd mee uit.
Heb je een bodywave flip-in hair adviseren wij om hem niet te föhnen of te stijlen. Hierdoor gaat de slag er uit en wij kunnen niet garanderen dat die slag weer terug komt.

Ik ben tijdens het stijlen per ongeluk tegen mijn draadje aangekomen, wat nu?

Helaas is het draadje niet hittebestendig en zou deze dan ook smelten. Gelukkig zijn deze draadjes makkelijk zelf te vervangen. Bij Dante krijg je altijd één gratis reservedraad mee en kun je ze ook nog makkelijk en goedkoop nabestellen. Aan beide kanten van de flip-in hair zitten lusjes en zo kun je de flip-in aan het draadje bevestigen. Als je de flip-in binnen krijgt moet je hem ook nog op maat maken. Tip, meet het draadje en schrijf het ergens op. Op deze manier hoef je hem niet weer te passen en kan je het draadje altijd makkelijk en snel vervangen.

Kan ik de Dante Couture verven?

Je kan de flip-in hair verven maar dat raden wij niet aan. De flip-in is namelijk van te voren al bewerkt en daarom kan de kleur anders uitpakken. De belangrijkste rede is dat het haar er echt flink van achteruit gaat en de glans kan hier van weg gaan.
Wil je toch het haar graag verven, probeer dan eerst een klein stukje om te kijken hoe de kleur uitpakt.

Hoeveel lengte moet je hebben om een Dante Couture te kunnen dragen?

Hoe meer lengte je hebt, hoe mooier de overloop is. Als je van jezelf erg kort haar hebt raden wij aan om voor de kortere lengte te kiezen. Te kort haar heeft helaas weinig zin met dit product. Je moet natuurlijk wel wat lengte hebben om het draadje mee weg te kunnen werken. Je zou ook nog laagjes in je flip-in hair kunnen knippen. Op deze manier wordt de overgang mooier en minder opvallend. Denk hier wel goed over na want wat er af is groeit helaas niet meer aan.
Wat je ook nog zou kunnen doen is 2 verschillende lengtes kopen. Zo kun je de kortere versie bovenop doen en de langere versie eronder. Zo krijg je ook een natuurlijke overgang.

Kan ik meerdere flip-in tegelijk dragen?

Je kunt meerdere te gelijk dragen. Heb je bijvoorbeeld erg weinig haar dan kan dit een oplossing zijn. Al is eentje eigenlijk wel meer dan genoeg. Heb je juist erg vol haar maar mis je de lengte dan is het misschien juist aan te raden. Zo krijg je een natuurlijke overgang en het haar is gelijk een stuk voller.

Kan ik mijn Dante Couture ook krullen?

Omdat de flip-in hair gemaakt is van 100% echt mensen haar kun je er alles mee doen. Wassen, stijlen en krullen is echt geen enkel probleem. Breng wel altijd een beschermend serum aan voordat je het haar gaat behandelen. Dit is om het haar te beschermen en de kwaliteit te behouden.

Kijk wel uit als je de bodywave hebt besteld, deze kan je beter niet krullen of stijlen.  Dit is omdat je de originele slag bijna niet meer terug kan krijgen. Kijk even bij tips voor verzorging en leer hoe je de bodywave het beste kan wassen en in model kan brengen.

Heb je last van de Dante Couture?

Doordat het haar niet aan je haar hangt kan je er gerust heel de dag mee lopen. Het doet aan eind van de dag geen zeer en je krijgt ook geen last van je hoofdhuid. Wij hebben zelf uit ervaring gemerkt dat het met bijvoorbeeld clipjes nog wel is vervelend gaat aanvoelen. Gelukkig is dat met de flip-in hair dus niet het geval.

FAQ niet geholpen?

Neem gerust contact met ons op

0 + 1 = ?