Waarin onderscheidt Flip ’in zich?

Dante Couture hairextensions is tussen de 100 en 150 gram, dat zorgt voor een mooie en volle bos haar. Een Dante staat gelijk aan wel 150 extensions. Het haar bestaat uit 100% remy-haar en is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Alle Dante’s hebben een mooie afgewerkte stoffen band. Dit is omdat er bovenaan kleine haartjes zitten, zonder deze band zouden deze haartjes kunnen gaan jeuken en/of irriteren.

Doordat het draadje aan 1 kant los zit, kun je hem perfect op maat maken. Zo zit hij stevig om je hoofd en kan hij niet zomaar afvallen. Hierdoor kan je hem ook altijd weer verstellen als hij wat losser is gaan zitten. Het draadje kan je aan de andere kant ook los maken, zo kun je het draadje altijd vervangen en kun je de Dante nog langer gebruiken.

De verpakking zijn bij de Dante’s erg netjes en handig. Het haar zin in een plastic verpakking met een handige klik systeem. In de verpakking hangt de Dante aan een hanger zo dat je hem altijd weer netjes kan opbergen. Bij de Dante krijg je ook altijd een gratis puntkam en reservedraad.

Tevens is Dante Couture als beste getest!